MOEDERDAG


Wel of geen Moederdag vieren?Bijna Moederdag ! De dag waarop iedereen in je gezin aan jou laat zien hoezeer ze je waarderen. Tenminste, daar ga je vanuit! Of niet? Is dat voor jou belangrijk, Moederdag? Als je kleine kinderen hebt gaat het bijna automatisch. Op school zijn ze al heel lang bezig met de voorbereidingen en het knutselen. Stiekem hopen heel veel moeders toch een beetje op een klein feestje. Al is het maar een zelf geknutseld kunstwerkje of een mooie tekening. En zo’n ontbijt op bed, al is dat soms een ontbijtje waar de kinderen een heel eigen invulling aan geven, is ook een heerlijke verrassing.

Moeder is het hele jaar druk voor haar kroost: wassen, koken, strijken, boodschappen doen en opruimen. Gelukkig helpt papa maar in veel gezinnen is het toch mama die het management voor haar rekening neemt. Dus mag Moederdag best een speciale dag voor alle mama’s zijn! En als je wensen hebt, moet je die ook gewoon kenbaar maken in je familie. Aan tafel, met een lijstje die je op de koelkast hangt of een hint geven als je in een winkel staat en je een geschikt cadeau ziet. Door anderen aan te moedigen, kun je zelf een beetje richting geven aan Moederdag, toch?

Voor de keukenprinses!

Keukentextiel_ theedoek_keukendoek_handdoek

De geijkte cadeautjes zijn zo slecht nog niet: zeep, een bos bloemen, thee en leuke keukenspulletjes zijn altijd welkom! Die keukenspulletjes kun je ook een beetje zien als een collectief cadeau want als mama nu en dan eens lekker kookt dan is iedereen tevreden! Dus, een kookboek is prima, een mooi servies doet wonderen en ook mooie servetten geven inspiratie voor een uitgebreide maaltijd.

Cadeautjes voor moeder onder de 5 euro

Zo’n Moederdagcadeautje hoeft ook niet per se duur te zijn, het gaat erom dat er aan mama is gedacht. En een mooi ingepakt presentje is een feest om uit te pakken! Zelfs onder de 5 euro is er genoeg te koop waarmee je jouw moeder verrast. Eén keer per jaar een speciale dag voor alle moeders!


Moederdag voor oma’s

Maar ook oma’s houden daarvan hoor! Misschien dat zij ook een leuk cadeautje

verdienen op Moederdag; oma’s die op de kleinkinderen passen en altijd een back-up zijn voor drukke gezinnen. Nog even snel die berg was wegvouwen, een lekkere pan soep maken of gewoon gezellig met de kleinkinderen boodschappen doen.
Lieve Oma: wij zijn allemaal zo blij met jou!Reacties

Populaire posts