Valderrama Olijfolie ev. nu ook bij O-Lijf op de tap.




                                     

         Valderrama Olijfolie ev. nu ook bij O-Lijf op de tap


Géén eerste persing, géén tweede persing, helemaal géén persing. Valderrama centrifugeert volgens een geheel nieuw innovatief systeem. Het gehele productieproces vindt plaats bij maximaal 18 graden Celsius. Hoe lager de temperatuur, hoe beter de kwaliteit. Tanninegevoelige schilletjes worden binnen 1 minuut uit gecentrifugeerd. Hierdoor geen bitter en geen dominantie. Zachtheid, zachtheid, zachtheid is het kenmerk van Valderrama. Van de pluk tot in de fles duurt slechts 45 minuten. Deze korte verwerkingstijd garandeert een maximaal behoud van aroma’s, smaken, vitamines en anti oxydanten..

Valderrama is olijfolie is ongefilterd, waardoor een schitterende goudgele ‘blinde’ olijfolie ontstaat. De centrifuge vervangt het filter waardoor geen aroma’s, etc. in het filter achterblijven. Vele top chefs roemen Valderrama om haar zachte smaak en het weinig dominante karakter. Valderrama ondersteunt en begeleidt een gerecht i.p.v. te domineren. Hierdoor kan een schitterende smaakbalans in hun gerechten tot stand worden gebracht..

Niet voor niets dat de Top Chefs uitbundig zijn over deze Olijfolies.
http://www.receptenvantopchefs.nl/menu.php


Valderrama Olijfolie nu ook bij O-Lijf op de tap.

Arbequina olijfolie : groene appeltjes, limoen, mango, banaan en vers gemaaid gras, ideaal voor salades, dressings, risotto’s, het glaceren van groenten, uniek over verse vruchten, zoals gele meloen, ananas en banaan. Perfect om witbrood in te dopen.
http://www.o-lijf.com/a-36288522/olijfolie-extra-vergine/vandenramma-arbequina/

Hojiblanca olijfolie : zachte tonen van rucola, jong groen hout, liguster en tomaat, ultiem geschikt voor zowel de ‘koude’ als de ‘warme’ keuken. ideaal voor bakken en braden (kan hogere temperaturen verdragen) tonijn, vleesbereiding, gevulde tomaatjes, gemixte salades. Heerlijk om donker en zuurdesem brood in te dopen.
http://www.o-lijf.com/a-36288726/olijfolie-extra-vergine/valderrama-hojiblanca/

Voor heerlijke recepten en het verhaal achter Valderrama neem dan even een bezoekje aan hun mooie website. En laat je zintuigen prikkelen.
http://www.valderrama.nl/



Reacties

Populaire posts